Mitt liv som inte en kissekatt

Känner lite beslutslust :)

Läser just nu sociologi men tänker nog byta ... frågan är bara till vad, har rensat fram två allternativ:

1.
Lek,Drama,Dans och rörelse 15hp 100%

2.   
Små barns tal och språk utveckling 7,5hp 50% Distans
Mobbning i lärande miljöer 1 7,5hp 25% Distans


Hjälp mig välja?




//Tanja

Vars tog dom fina skorna vägen?

Sitter hemma hos pojken och väntar på att han ska sluta jobbet. Känner mig nådigt hemafruig.. har nyss lagat hans jacka och sitter nu här med långa naglar i ett försök att knappa på datorn..

Värst är nog att jag typ surar för ett par skor o.0... för ett par dar sedan hittade jag ett par jättefina bruna wedges ..tänkte igår att ne jag ska nog ta och beställa dom. Så satte mig vid datorn för att fixa .. då inser jag .. att jag glömt vars jag såg dem :( så bläääh nu sitter jag och surar -.-'



Men om jag inte hittar de jag vill ha så kan jag ta dessa istället :) surt bara att man inte har 1500 kr till övers.. x)


Sirapssmet

..o.0 Vet inte riktigt vad som hände men okej är det inte! har typ försovit mig i snart två veckor och lyckas inte vända på de..  Nytt försök imorgon! känns som att jag hamnat efter med allt men har inte gjort något annat istället ..har som bara varit för seg för att hänga med.. och sovit en massa..

Har inte lyckats processa tanken på att flytta heller..fast än det känns som att det kommer sluta med det så kan jag inte riktigt ta tanken till verklighet.

aja nya tag!


God morgon!

God morgon solstrålar :D

Har nyss vinkat av pojken till jobbet efter en halvstressig morgon x) så nu ligger jag här i sängen och känner mig pigg! Har varit tok trött hela veckan :/ men nu så börjar de gå uppåt igen :D




Idag:


* Skaffar vi en kissekatt! Som ska bo uppe hos mig! <3
* Ska jag och älsklingen ut och fota höst!
* Ska jag och Fia styra upp det sista inför alfen
* och jag skall läsa och vara effektiv
// Tanja


Jag äääälskar hösten och jag älskar Oskar! <3



RSS 2.0