Me <3 Shoes ?

 

Åh heltsjukt fina! Vill ha skor!

 

Men känner mig lite kluven.. jag vill inte vara som någon annan.. jag vill inte va något slags alternativ...Jag vill va jag och va älskad för den jag är..Jag vill inte ha något att göra med den mäniskan.. Funderar bara på om jag ska backa eller stå fast..

 

// Tanja


Lärarprogrammet?

Okej få ingen panik eller glädjerus jag tänker INTE bli lärare!


Men det finns en utbildning som kallas masterprogram i utbildningsvetenskap med inriktning mot barn och ungdom.
Sjukt intressant!

men för att ta sig dit så behövs det en grund.. och den är såklart lärarprogrammet..

Ska träffa syon på måndag så får se hur det blir och om jag har uppfattat saker och ting rätt :)

vs



Tänk vad spännande imorgon är.. vad ska man göra med sitt liv egentligen :)

Like I've never seen the sky before

Konstaterade lite smått att jag aldrig kännt såhär förut..De är inte det att jag inte varit kär förut eller att jag aldrig kännt att jag älskat någon.. det är mer en tro på framtiden.

Jag bara åkte buss idag och fick någonslags uppenbarelse. Där sitter jag och tänker på ett pärongrönt hus,en segelbåt och många äppelträd.. på riktig.. inte liksom bara en liten dröm utan jag ser mig där bland träden..

jag tror aldrig att jag tänkt på min framtid så verklig förut..
Tänk att allt ändå kan sluta bra ändå :)

 


Plugg

Idag var det seminarium och jag var sjukt nervös tills jag kom fram till att det inte skulle vara någon lärare av något slag närvarande. Det gick sjukt segt och vi drog väll över med en halvtimme men men så går de..

Jag och Fia bestämde oss för att rensa ut mina lådor i förådet... skrämmande.. men sjukt kul ;P Nog för att jag inte visste att jag hade levt på 70-talet men tydligen så xD Helt sjukt att man fortfarande har kvar kläder från mellanstadiet :O och att dom fortfarande typ passar x)

Men vi blev riktigt inspirerande till olika photo sessioner :) så nu drar det snart igång.. hösten here we come!


Nytt hår

Idag klippte jag mig :) sjukt nervigt men blev faktiskt nöjd även om kortheten är skrämande.. tror inte att jag har haft såhär kort hår sen typ första klass någon gång.


Känns sjukt konstigt att ha så kort hår x)


// Tanja


JAG DÖR HELLRE I KAMP ÄN I GÖMMA!

Jag har inte alltid prioriterat lycka. Det fanns en tid då jag tänkte att jag inte va värd de.. sen kom det en pojke och först tänkte jag att jag inte var värd honom heller.. det tog ett tag men tillslut så insåg jag att om jag är värd nog att leva så är jag värd nog att leva lyckligt.

För detta älskar jag honom. För att han verkligen ser mig, För att när han är här så är jag inte rädd.. och för varje dag som han gör mig lycklig bara genom att finnas.


Varför skulle man för ens en sekund fundera på att ge upp en sådant övermänsklig känsla? För när allt kommer omkring så lever vi för att känna..

Om man alltid gör och väljer det som gör en mest lycklig så borde man alltid vara lycklig och visst kan hända att man hamnar på snespår men det är aldrig försent att kämpa för det man vill ha..


JAG DÖR HELLRE I KAMP ÄN I GÖMMA

5. Att vara två

Känner och funderar på att flytta hemifrån. Pratade med Christin igår en hel del och de är väll som dax snart. Nästa termin så bär det av ut till ett eget hem. Det känn bra och spännande det enda som bekymrar mitt huvud är vars och med vem.

Jag trodde nog inte att jag skulle sitta här och faktiskt fundera på Göteborg... men efter allt jag har gjort för att få vara såhär lycklig så vill jag nog inte släppa allt bara för att jag är rädd för att lämna Umeå.

Jag har visserligen ett tag kvar tills jag borde bestämma mig och jag är egentligen riktigt lyckligt lottad. Oavsett vad jag väljer så blir jag inte ensam, men det skrämmer mig ändå att framtiden börjar runt hörnet.


4. Lite bättre :)

Idag
Gick allting ganska bra :) Seminarium med gruppredovisningar flöt på och jag pratade ganska mycket faktiskt. Är jätte glad för alla underbara människor som jag har i mitt liv :) ( Bästaste pojkvänen på jorden!)Köpte bas kläder idag allt i svart. Funderar även på att köpa någonslags myströja menhar inte riktigt bestämt mig för vilken än.







Har även bokat tid hos en frisör eftersom jag ännu inte hittat någon som jag verkligen kan kalla för min frisör så testar jag mig fram.  Så på måndag blir det blablabla i up2 gallerian. Utvärdering kommer senare.


//Tanja

3. Har jag haft sönder en spegel?

Idag
Har verkligen inte varit min dag. Imorse kände jag verkligen att det rullade på och eftersom mitt rum är så rent nu så kändes det bara underbart att vakna upp! Det enda som fattades var pojken. For till Uni för att leta bok.. de gick sådär..  for till syster för att lämna nycklar och inser helt plödsligt att seminariumet som vi skall ha imorgon är en grupp redovisning och jag har ingen jävla aning om vilka som är i min grupp -.-' HelP! men syster ryckte in och det mer eller mindre löste sig :) men Puh! så trött jag är.. Först gick cykeln sönder och sedan plånboken..men ja,Har äntligen fått tag i boken så nu ska jag bara ta det lugn i någon timme sen blir de råplugg.

Flytta?

Har verkligen börjat att känna suget på att flytta nu.. men inget lär hända än på ett tag så attt.. drömma går juh..


2. En väldigt lat dag

Idag
Har jag inte alls kännt mig produktiv. Tänkte igår att jag skulle stiga upp tidigt och städa rummet för att sedan bege mig till uni för att få tag på en bok. Det sket sig rejält.. rummet är kaos och fortfarande ingen bok. Fast å andra sidan så har jag typ feber eller nått så borde inte fara imorgon. Känns mest bara surt att missa första seminariet.
Tog en promenad med syster idag och fick skavår på mina skavsår men trevligt var de!
Har börjat fundera en del på båtar. Min kära pojke är lite smygkär i båtar , ja helst segelbåtar då. Det skulle nog vara ett ganska mysigt sätt att rymma. De flesta ungdomar känner väll för att ge sig av och lämna hemmet. Jag har nog aldrig riktigt varit så men ibland vill nog alla bort, så jag tänkte att det kanske skulle passa. Åka iväg under en tid för att sedan återvända hem.

Kanske borde man ta sig en sväng runt jorden?



1. Tralala

IDAG

Så nu har pojken farit iväg för att jobba i övertorneå av alla ställen så blir till att sova ensam inatt.. joooobbigt x) men får väll vänja mig. Idag har jag inte tagit mig för att göra något vettigt alls förutom att jag har börjat sticka ett par benvärmare.  På onsdag är det dax för mitt allra första seminarium.. nervigt eftersom jag ännu inte fått tag på boken men det går nog bra.

Funderar på att beställa en almanacka från personligalmanacka.se


Vad tros?  Vet bara inte vad jag ska skriva på den och vill ha ett mönster men känns copycat att ta samma som Gustaf ;P  så gärna något annat.

// T

Litet T börjar om :)

Intro
Jag tänkte så här att just nu är jag väldigt väldigt pepp och allmänt lycklig så kanske dags att börja om. Det jag gillar med bloggar är att man kan gå tillbaka lite senare i livet och verkligen se hur man själv tänkte och tyckte. Jag vill minnas den här delen av mitt liv, jag vill minnas att jag är så lycklig att jag tror att jag skulle explodera ibland.


 


åh justeja! det som gör att jag är så lycklig och så himla glad förutom att jag är snart 20, får nästintill alla materiella saker jag behöver och bor hos de människor som en gång räddade min själv.. de är allt de där..ni vet sådana dära människor som sätter spår i hjärtat

<3

RSS 2.0